Praktisk informationer

Ved ankomst til Country Campen i Øster Hurup, skal man henvende sig hos lejrchefen, som vil tjekke jer ind og sørge for at guide jer på plads.

På Campen skal man til enhver tid overholde de gældende campingregler som bliver udleveret ved ankomst.

Det er ikke tilladt at sælge mad og drikkevarer eller anden form for handel på Campen, dette vil medføre bortvisning.

På Campen er der flotte bad- og toilet faciliteter, og sørg venligst for at aflevere faciliteterne i samme stand som man selv ønsker at modtage dem.

På Campen finder man Grotten, som er Campens hyggelige bar, hvor der vil være country musik på storskærm, CD og open mic, hvis der skulle være nogle der har lyst til at synge og spille en sang for gæsterne.

Grotten holder åben efter behov, men har åben når musikken slutter i det store telt på festpladsen.

Det er ikke tilladt at tage mad og drikkevarer med ind på festivalen og det bliver konfiskeret ved indgangene til festpladsen.

På festpladsen vild der være forskellige salgsboder, lige fra mad og drikkevarer til boder der sælger country & western artikler m.m.

På festpladsen og Campen er der opstillet affaldsstativer, som vi håber gæsterne vil benytte så vi undgår unødig svineri.

Rygning er ikke tilladt i det store festtelt og heller ikke i restaurations området. Der forefindes hjertestarter og professionelle vagter på pladsen.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

···· Lad os få en hyggelig festival sammen ···