Bliv frivillig i 2023

  Hvilke dage kan du arbejde?
  Mandag - 19. juniTirsdag - 20. juniOnsdag - 21. juniTorsdag - 22. juniFredag - 23. juniLørdag - 24. juniSøndag - 25. juniMandag - 26. juni

  Opdateret 07. januar 2023

  Bliv frivillig hjælper på Truckstop Festival 2023?

  Truckstop Festivalen vokser sig større år for år, og i den forbindelse har vi brug for hjælpere til mange af de opgaver det kræver at stable sådan et arrangement på benene.

  Så kunne du tænke dig at blive frivillig hjælper i uge 25 på Truckstop Festival i Øster Hurup hører vi meget gerne fra dig.

  Vi kan også bruge frivillige hjælpere til Country I Parken i uge 17.
  (Hvis du kunne tænke dig at hjælpe os i uge 17, kan du udfylde formularen og undlade datoerne, vi kontakter dig/Jer snarest)

  Som frivillig hjælper får du adgang til Festivalen/Country I Parken, mad og drikke mens man er i arbejde, gratis plads på campen til dit telt eller campingvogn.

  For at være hjælper på Truckstop Festivalen/Country I Parken i Øster Hurup, skal du være fyldt 18 år, med mindre der er lavet speciel aftale med festivalledelsen.

  Vores musikprogram spænder vidt, men er indenfor countrymusikken og med bands fra flere nationer. Festivalen løber over 3 dage, og Country I Parken er 2 dage, men vi har brug for hjælpere før til at bygge festivalen og Country I Parken op, under og efter arrangementerne til at, pakke det hele sammen igen.

  Så er du til hårdt arbejde, masser af hygge med alle de andre hjælpere og ikke mindst god countrymusik, så skal du bare udfylde formularen, så kontakter vi dig for at aftale nærmere.

  Vi kan også garantere, at du kommer til at arbejde sammen med en masse dejlige mennesker, ligesom i en stor familie.

  Nederst i feltet under formularen, kan du skrive lidt om dig selv og hvad du har lavet og hvad du godt kunne tænke dig at arbejde med på festivalen.

  Det vil være en rigtig stor hjælp, hvis du også kunne hjælpe med at pakke festivalen sammen søndag og mandag.

  Udfyld formularen og så vender vi tilbage lige så snart vi har fået overblik over alle de frivillige hjælpere – Husk, at du skal udfylde alle felter for at kunne sende formularen ind til os.

  Så køres der skraldetur

  truckstop_countryfestival_2019_4224_IMG_1225

  Så er der bygge møde

  truck_stop_festival_2018_0007IMG_4867

  Baren tager form

  truck_stop_festival_2018_0036IMG_7050

  De ridende cowboys

  truck_stop_festival_2018_0034IMG_7410
  ··· Lad os skabe en fed oplevelse for Country glade mennensker ···