Bliv frivillig i 2022

Bliv frivillig hjælper på Truckstop Festival 2022?

Kunne du tænke dig at blive frivillig hjælper i uge 25 på Truckstop Festival i Øster Hurup.

Som frivillig hjælper får du adgang til festivalen, mad og drikke mens man er i arbejde, gratis plads på festival campen.

For at være hjælper på Truckstop Festivalen i Øster Hurup, skal du være fyldt 18 år, med mindre der er lavet speciel aftale med festival ledelsen.

Vores musikprogram spænder vidt, men er indenfor countrymusikken og med bands fra flere nationer. Festivalen løber over 3 dage men vi har brug for hjælpere før til at bygge festivalen op, under og efter festivalen til at pakke det hele sammen igen.

Så er du til hårdt arbejde, masser af hygge med alle de andre hjælpere og ikke mindst god countrymusik, så skal du bare udfylde formularen, så kontakter vi dig for at aftale nærmere.

Vi kan også garantere, at du kommer til at arbejde sammen med en masse dejlige mennesker, ligesom en stor familie.

Nederst i feltet under formularen, kan du skrive lidt om dig selv og hvad du har lavet og hvad du godt kunne tænke dig at arbejde med på festivalen.

Det vil være en rigtig stor hjælp, hvis du også kunne hjælpe med at pakke festivalen sammen søndag og mandag.

Udfyld formularen og så vender vi tilbage lige så snart vi har fået overblik over alle de frivillige hjælpere – Husk at du skal udfylde alle felter for at kunne sende formularen ind til os.

Så køres der skraldetur

truckstop_countryfestival_2019_4224_IMG_1225

Så er der bygge møde

truck_stop_festival_2018_0007IMG_4867

Baren tager form

truck_stop_festival_2018_0036IMG_7050

De ridende cowboys

truck_stop_festival_2018_0034IMG_7410
··· Lad os skabe en fed oplevelse for Country glade mennensker ···

    Hvilke dage kan du arbejde?
    Mandag - 20. juniTirsdag - 21. juniOnsdag - 22. juniTorsdag - 23. juniFredag - 24. juniLørdag - 25. juniSøndag - 26. juniMandag - 27. juni