Bliv frivillig i 2024

  Hvilke dage kan du arbejde?
  Mandag - 17. juniTirsdag - 18. juniOnsdag - 19. juniTorsdag - 20. juniFredag - 21. juniLørdag - 22. juniSøndag - 23. juniMandag - 24. juni

  Opdateret 05. marts 2024

  Bliv frivillig hjælper på Truckstop Festival 2024?

  Truckstop Festivalen vokser sig større år for år, og i den forbindelse har vi brug for hjælpere til mange af de opgaver det kræver at stable sådan et arrangement på benene.

  Så kunne du tænke dig at blive frivillig hjælper i uge 25 på Truckstop Festival i Øster Hurup, hører vi meget gerne fra dig.

  Som frivillig hjælper får du adgang til Festivalen, mad og drikke mens du er i arbejde, gratis plads på campen til dit telt eller campingvogn.

  For at være hjælper på Truckstop Festivalen i Øster Hurup, skal du være fyldt 18 år, med mindre der er lavet speciel aftale med festivalledelsen.

  Vores musikprogram spænder vidt, men er indenfor countrymusikken og med bands fra flere nationer. Festivalen løber over 3 dage, men der er mange arbjedsopgaver både til opbygning, under festivalen og til nedtagning.

  Så er du til hårdt arbejde og villig til at træde til hvor der mangles hjælp, så får du  masser af hygge med alle de andre hjælpere og ikke mindst god countrymusik. Du skal bare udfylde formularen, så kontakter vi dig for at aftale nærmere.

  Vi kan også garantere, at du kommer til at arbejde sammen med en masse dejlige mennesker, ligesom i en stor familie.

  Nederst i feltet under formularen, kan du skrive lidt om dig selv og hvad du har lavet og hvad du evt. er god til.

  Det vil være en rigtig stor hjælp, hvis du også kunne hjælpe med at pakke festivalen sammen søndag og mandag.

  Hvis du vælger at komme for at hjælpe med at bygge festivalen op mandag d, 17. til onsdag d, 19. juni + hjælpe med nedtagning søndag d, 23. juni og mandag d, 24. juni, så kan vi love dig fri på selve festivalen, eneste betingelse er, at du er frisk og klar søndag morgen.

  Udfyld formularen og så vender vi tilbage lige så snart vi har fået overblik over alle de frivillige hjælpere – Husk, at du skal udfylde alle felter for at kunne sende formularen ind til os.

  Så kom festteltet

  Opbygning

  WWW baren kort før lukke tid

  WWW 1

  Så bygges Wild Wild West bar

  Opbygning WWW 1

  En time efter musikken stoppede

  Efter musikken sluttede 1

  Der brydes ned

  Nedtagning madtelt

  Festivalhunden Carlo på tur

  Karlo på tur
  ··· Lad os skabe en fed oplevelse for Country glade mennensker ···