Foreningen

Foreningen blev dannet i 1998 på en stiftende generalforsamling i Vejle. Foreningen er non profit og alle i bestyrelsen arbejder gratis og gør det af lyst, og fordi der er tale om en livstil.

Foreningens formål er at udbrede kendskabet til country musikken i Danmark, og i alle de år der er gået, har der været hundrede af vis af country bands fra ind og udland som har spillet på vore mange arrangementer.
Man kan så spørge om, hvad er det der driver værket og får folk til at kæmpe for at udbrede country musikken i Danmark. Og hvis man bare en gang har oplevet et arrangement hvor glade countryfolk er samlet, ja så har man oplevet indbegrebet socialt samvær og hygge i højeste kaliber.

Man er ikke i tvivl om at country musikken har tag i vores hjerte, og deraf kan det betragtes som en livsstil, en livsstil som vi vil leve til den dag vi ikke kan tygge smør.

Foreningen varetages af en bestyrelse på 5 personer, med formanden i spidsen, kasserer, næstformand, og 2 menige bestyrelses medlemmer. Derudover er der 2 suppleanter og en sekretær.
Foreningens øverste myndighed er den årlige generalforsamling, som altid afholdes i februar måned.

Bestyrelsen 2020

Leif