opdateret 21. november 2021

Foreningen blev dannet i 1998 på en stiftende generalforsamling i Vejle. Foreningen er non profit og alle i bestyrelsen arbejder gratis og gør det af lyst, og fordi der er tale om en livstil.

Foreningens formål er at udbrede kendskabet til country musikken i Danmark, og i alle de år der er gået, har der været hundredevis af country bands fra ind- og udland som har spillet på vore mange arrangementer.
Man kan så spørge om, hvad er det der driver værket og får folk til at kæmpe for at udbrede country musikken i Danmark. Og hvis man bare én gang har oplevet et arrangement hvor glade countryfolk er samlet, ja så har man oplevet indbegrebet socialt samvær og hygge i højeste kaliber.

Man er ikke i tvivl om at country musikken har tag i vores hjerter, og deraf kan det betragtes som en livsstil, en livsstil som vi vil udleve til den dag vi ikke kan tygge smør.

Foreningen varetages af en bestyrelse på 5 personer, med formanden i spidsen, kasserer, næstformand, og 2 menige bestyrelses medlemmer. Derudover er der 2 suppleanter og en sekretær.
Foreningens øverste myndighed er den årlige generalforsamling, som altid afholdes inden udgangen af marts.

Bestyrelsen 2021

Leif