02.11.2021

Det er med stolthed at vi kan præsentere det endelig program for Truckstop Festival 2022. Det sidste band på programmet er på plads, og er populære Ramblin Boots fra Holland.
Vi mener virkeligt at gæsterne har noget at glæde sig til, og repertoiret spænder over flere forskellige country genrer.                                                           Så vi glæder os til at slå dørene op til et brag af en festival.

 

07.05.2021

Det er med stor beklagelse, at vi ser os nødsaget til at aflyse Truckstop Festival 2021.

De krav der blev stillet fra regeringens side, er simpelthen så strenge og mildest talt umulige at efterleve.
Der skulle opdeles i sektioner, hvor man ikke måtte komme i kontakt med dem i andre sektioner.

I teltet skulle man sidde på en tildelt plads med en meters mellemrum til naboen, og alle skulle have ansigtet vendt mod scenen, og ikke noget med at snakke, synge og danse.
Det var ikke lovligt at lave festival camping.

Så ud fra dette regelsæt, valgte vi at trække stikket og smide håndklædet i ringen.
Hvis vi havde valgt at gennemføre, er vi sikre på at det ville have været den kedeligste festival vi nogensinde har afviklet, og også en meget økonomisk og underskudsgivende festival.

Vi håber at I alle forstår den svære beslutning vi har taget, og ønsker at så mange som muligt lader billetterne blive overført til Truckstop Festival 2022 hvor den finder sted i dagene 23. – 25. juni i Øster Hurup.

I september afholder vi Præriefesten Øster Hurup 24. og 25. september, og der er stadigvæk billetter tilbage.

24.10.2021

Her godt en måned efter vi afviklede vores nye tiltag Præriefesten i Øster Hurup, er vi stolte over at det blev så stor en succes.
Vi havde valgt, vi selv ville stå for al maden, og det fik vi store roser af vores gæster.
Der var da ting som vi kunne blive bedre til, og der var ting som vi erfarede kunne gøres anderledes, men vi skal jo lære så længe man lever.

Vi glæder os til vores næste arrangement Country I Parken sidst i april måned.
Med country hilsen
formand
Leif Jensen

 

18.05.2021

Vi har været i kontakt med vores artister som skulle spille på festivalen i år, og de har accepteret at spille på Truckstop Festival 2022.
Der bliver noget at glæde sig til, og udover ovennævnte artister har vi lavet aftale med Hilljacks fra Norge.

Alle Jer der har købt billetter til 2020 og 2021 får automatisk billetterne overført til Truckstop Festival 2022, ellers bedes man kontakte os på: info@truckstop.dk senest den, 1. juli 2021

Man kan også følge os på Facebook siden: 

Tak for Jeres tålmodighed.

Country hilsen
Bestyrelsen i Country Truckstop Danmark

28.03.2021

Country i parken

16.02.2021

12.10.2021

Vi er glade for at Covid 19 er under kontrol i Danmark, og at vi igen kan mødes til musikalske arrangementer.                                                                    Vores program til Truckstop Festival 2022 er på plads, og vi er stolte af at præsentere en perlerække af nationale og internationale country artister.

Vi havde glædet os til at gense South Mountain fra Canada, men da front figuren Steve Pettico ikke vil lade sig vaccinere, kan han ikke få udrejse tilladelse. Det er hans valg, men vi har så fundet et godt alternativ fra Norge.
“From Hank To Waylon” er G.Thomas og Hawk som laver et outlaw show i Øster Hurup, og hvor de som speciel gæst får Lisbeth Hauge på scenen.

Vi har også valgt at flytte festteltet ned til Country Campen, og har i den forbindelse lejet et bedre og større telt.

31.01.2021

Vindere i konkurrence 2020

26.11.2020

Det er med stor sorg at vi må meddele at vores trofaste medlem og del af bestyrelsen, Allan Haulrich er afgået ved døden efter længere tids kamp mod cancer torsdag den, 26. november 2020.

Allan var en god repressentant for klubben og var altid villig til at give en hånd med når der skulle laves noget.
Allan vil blive savnet.

Hvil i fred Allan.

30.04.2021

Vi venter stadigvæk svar fra regeringen angående lov til at afholde vores årlige Truckstop Festival. 

Håber at de ikke sidestiller os med de store rockfestivaler som f.eks. Roskildefestivalen, hvor der samles over 120.000 gæster!
Men vi krydser fingre og håber det bedste, og på en snarlig udmelding, så vi kan komme til Øster Hurup og lytte til noget fed countrymusik i hyggelige omgivelser.

14.09.2020

* * * * * Lodtrækning * * * * *

Blandt alle der har valgt at beholde sine billetter til næste år, og til alle der køber billet senest 31. december 2020 til Truckstop Festival 2021 – Fruerlundparken i Øster Hurup.

Udlodder vi 3 x 2 gavekort til den store lørdagsbuffet på festivalen.

Hver gavekort har en værdi af 240,- kr.

De 3 heldige vindere bliver udtrukket i uge 1. 2021
Vinderne får direkte besked og bliver offentligjort i medlemsbladet,
på Facebook og hjemmesiden www.truckstop.dk

11.07.2020

Vi har fået styr på programmet til 2021 og det bliver et brag af en festival. En stor tak skal lyde til alle Jer der valgte at lade billetterne stå til 2021 og I skal bare fremvise billetten fra 2020 når I ankommer til festivalen, og dernæst bliver den scannet ind og så blir der fest.
Vi har bygget et nyt hus som skal huse vores nye bar “Wild Wild West Bar” som kommer til at stå udenfor Roadhouse teltet og i nærheden af Whiskybaren.
“Wild Wild West Baren” erstatter Parkbaren som var under halvtaget ved indgangen.
Planen er så at der vil komme salgsboder under halvtaget, ligesom det stadigt vil være muligt at nyde sin indkøbte mad fra westernkokken.
Der bliver også rejst et flottere Roadhouse telt, hvor der vil være dansegulv af træ til alle de danseglade.
Nu skal vi bare glæde os til et forrygende 2021 og skulle du have lyst til at deltage, kan du allerede købe din billet og reservere plads på Country Campen. Klik på billetpriser i menuen øverst oppe, og du er allerede godt på vej til et brag af en festival i Øster Hurup.

30.06.2020

Vi har desværre fået et afbud fra Kinsey Rose.
Kinsey havde fået tilbudt 4 spillejob på en stor norsk festival og dem kunne hun ikke sige nej til. 

Vi har så lavet aftale med Billy Yates, og han er jo ikke en hvem som helst.
Billy har skrevet sange til mange af de kendte country artister i USA og selveste George Jones skrev at han var fan af Billy Yates.

20.04.2020

Der kom nyt udspil fra regeringen i går, hvor de lovede hjælp til de små festivaler. Vi arbejder i øjeblikket på at undersøge hvad denne hjælp indebærer og hvilke rettigheder vi har og hvilke betingelser der stilles.

Det aller bedste for festivalen ville være at dem der har købt billet til 2020 vil acceptere at billetterne i stedet bliver brugt på festivalen i 2021.
En ting er sikkert, programmet er på plads til Truckstop Festival 2021, og nu er det bare at vente.
Country hilsen fra bestyrelsen i

Country Truckstop Danmark

content

07.04.2020 – Bestyrelsen arbejder på højtryk for at finde en fornuftig løsning som kan komme alle til gode. Skal vi flytte festivalen til senere på året? eller skal vi vente til 2021, ja det er svære ods vi er oppe i mod. Kan man flytte musikerne? kan man flytte alt det det grej der er lejet ind? Men så snart det falder på plads, så melder vi det ud til jer allesammen. Country hilsen Bestyrelsen i Country Truckstop Danmark

06.04.2020

Aflysning

09.04.2020

Udmelding om ny festival